رفتن به مطلب

خوش آمدید

مهمان گرامی به انجمن کویک لرن خوش آمدی ، برای استفاده از تمامی امکانات در انجمن عضو شوید.


auit

بدست آوردن تعداد فایل های یک فولدر

Recommended Posts

با سلام

دوستان می خواستم بدونم چجوری میشه تعداد فایل های (مثلا فایل هایی با یسوند png) یک فولدر رو بدست آورد که مثلا چندتا است ؟!؟

 

بطور مثال :درون پوشه ی MRT چند فایل از نوع png وجود دارد!(یا در حالت بهتری چند فایل از هر نوع پسوند وجود دارد)

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام علیکم خب فکر نمیکنم مربوط به این بخش بشه بیشتر به بخش متفرقه میخوره :mellow::)

 

خب راحت ترین کار اینه برید داخل پوشه راست کلیک کنید sort by را روی type بذارید تا بر اساس نوع مرتب شن بعدش بیایید از جایی که پی ان جی ها شروع میشه با موس انتخاب کنید بیایید تا اخرین پی ان جی بعد از منوی پایین تعداد فایل های انتخابی رو نشون میده

 

نمونه:

http://up.persianscript.ir/uploads/e282-10-01-1980-06-36-26-ب.jpg

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام علیکم خب فکر نمیکنم مربوط به این بخش بشه بیشتر به بخش متفرقه میخوره :mellow::)

 

خب راحت ترین کار اینه برید داخل پوشه راست کلیک کنید sort by را روی type بذارید تا بر اساس نوع مرتب شن بعدش بیایید از جایی که پی ان جی ها شروع میشه با موس انتخاب کنید بیایید تا اخرین پی ان جی بعد از منوی پایین تعداد فایل های انتخابی رو نشون میده

 

نمونه:

http://up.persianscript.ir/uploads/e282-10-01-1980-06-36-26-ب.jpg

:lol: دوست عزیز واقعا ممنون از راهنماییت الان یه دو ساعتی هستش نقش زمین شدم از خنده :lol:

منظور من با کد نویسی هستش و بدست آوردن تعداد فایل های یک پوشه درون مموری کارت .

برای همین هم هستش که سوال رو در این بخش مطرح کردم.

ولی بازم ممنون :wub:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این سوالتونو میشه مجدد خودتون بخونید؟؟؟؟

 

 

با سلام

دوستان می خواستم بدونم چجوری میشه تعداد فایل های (مثلا فایل هایی با یسوند png) یک فولدر رو بدست آورد که مثلا چندتا است ؟!؟

 

بطور مثال :درون پوشه ی MRT چند فایل از نوع png وجود دارد!(یا در حالت بهتری چند فایل از هر نوع پسوند وجود دارد)

 

درستش اینه:

 

_____با سلام دوستان چطوری میتونم در نرم افزار قسمتی برای نمایش تعداد فایل هایی مثل پی ان جی که نشون بده چند فایل پی ان جی در این پوشه موجوده درست کنم؟

 

درسته؟

موفق باشید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اولا مسلما توی بخش basic4android فقط سوالات مربوط به آن پرسیده میشود ولاغیر 

دوم روش نگراش شمارو هم من نفهمیدم :blink:  ولی خرده ای نمی گیرم چون شاید مشکل از من باشه .

سوما ممنون میشم به جای اسپم اگر راه حلی دارید مطرح کنید. ;)

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

توی برنامه بدن قلابی نیاز بود فایلهای عکس داخل پوشه dirassets رو نشون بدم. اول گفتم فایلهاش رو بدست بیارم و .... مثل روشی که شما دنبالشین

بعد دیدم راه خیلی ساده تراینه که عکسها رو توی یه سری بذاری. مثلا از 01 تا 11 که فرمت همشون هم همون Png . حالا میشه با یه حلقه اونها رو گذاشت سرجایی که میخواین

البته من صورت مساله رو عوض کردم.

شاید این روش مشکل شما رو حل کنه.

اگه بخواید با کد برید خوب راه طولانیه و چند مساله رو باید حل کنید. توی توابع file زیاد چیزی نبود که به این درد بخوره. فکر میکنم باید فایلهای یه پوشه رو لیست کرد و توی آرایه ریخت و ....

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون جناب معلی  فکر کنم روشی که شما بیان کردید و بشه با قطعه کد زیر پیاده سازی کرد (البته اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم)

 While (File.Exists(File.DirAssets,"pic"&count&".png")= True)
	
	count=count+1
Loop

که در آخر count میشه تعداد فایل های pic2,pic1 و... که دارای پسوند pngهستند .

اما من نیاز به حالتی دارم که مثلا تمام محتوای یک پوشه رو بررسی میکنه و تمام فایل هایی که پسوند یکسان دارند صرف نظر از نام آنها را نمایش دهد.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

امیدوارم کار با ارایه ها و لیست ها رو بلد باشین

Dim fileList As List
fileList = File.ListFiles(path1)

حالا اگه بخوایم کامل ترش کنیم با همچین تابعی میتونید محتویات یه پوشه رو دربیارید و توی یه لیست ویو نشون بدین

Sub ListFolderContent(folder As String) As String
  Dim fileList As List
  Dim n As Int

  fileList = File.ListFiles(path1)
  fileList.Sort(True)

  For n = 0 To fileList.Size-1
    file1 = fileList.Get(n)
      ListView1.AddSingleLine(file1)
  Next
End Sub

این مثال رو براتون گذاشتم دراپ باکس. نگاه کنید: ListviewDircontentImagebox.zip

 

اینکه بفهمید توی یه لیست فلان مقدار هست یا نه یه دستوری داشت که الان خاطرم نیست. اگه پیداش نکردین بگین تا ببینم تو کدوم برنامه استفاده کرده بودم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مثال بسیار عالی و مفیدی بود .

اما توی این  روش تمام فایلها بدون در نظر گرفتن پسوند(فرمت فایل ها ) نمایش داده می شوند 

حالا اگه بخوایم یه مقدار در این لیست رو پیدا کنیم باید هم اسمش و هم پسوندش رو بدونیم تا اون رو پیدا کنید که خوب عملی نیست(چون کاربر میتونه اسامی رو به صورت دلخواه تعریف کنه )

آیا این قابلیت وجود داره که مثل سرچ ویندوز حالتی داشته باشیم که مثلا با دستور *.png تمام فایل ها ی png را در لیست نمایش دهد؟؟ 

ویا حتی اگر در همین مثال که قرار دادید بشه sort را بر اساس پسوند قرار داد اینجوری هم میشه باز به طور تقریبی تعداد فایل های موجود را بدست آورد(به طوریکه اگه در کد زیر try انجام شد فایل از نوع عکس می باشد و در همینجا یه شمارنده بزاریم تا تعداد را بدست آوریم)

Try
			ImageView1.Bitmap = LoadBitmapSample(path1,Value, ImageView1.Width, ImageView1.Height)
			Label1.Text = "Ok."
		Catch
			Label1.Text = "error " & LastException
		End Try

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یه سوال که ذهنم رو خیلی درگیر کرده شما این کد رو برای چی میخواین میخواین فایل منیجر درست کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دیگه وقتی توی لیست قرار میگیره مدیریت لیست با شماست. مثلا هر شماره از لیست رو split کنید که قسمت دومش میشه پسوندش....

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یه سوال که ذهنم رو خیلی درگیر کرده شما این کد رو برای چی میخواین میخواین فایل منیجر درست کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

برای بخشی از برنامه  بله می خوام یه فایل منیجر درست کنم که مهمترین بخشش همون قابلیت جستجو باشه بر اساس پسوند

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehmet مهمان

سلام

من از چند فایل عکس هایی رو داخل فولدری به نام چاپ کپی میکنم، سوالم اینه آیا نرم افزاری هست نشون بده از عکسایی که داخل فولدر چاپ هست چه تعدادش از کدوم فایل یا فولدر بوده؟

ممنون میشم جواب بدین

mbosshak@gmail.com

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

رجوع شود به پاسخ Erel در این تایپیک

https://www.b4x.com/android/forum/threads/count-the-number-of-files.32604/

 

Dim c As Int = 0
For Each f As String In File.ListFiles(File.DirRootExternal)
   If f.EndsWith(".jpg"Then c = c + 1
Next
Log(c)

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهمان
شما در حال حاضر به عنوان کاربر مهمان دیدگاه ارسال می کنید. اگر دارای حساب کاربری در سایت می باشید لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  Only 75 emoji are allowed.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

در حال بارگذاری

×