خوش آمدید

مهمان گرامی به انجمن کویک لرن خوش آمدی ، برای استفاده از تمامی امکانات در انجمن عضو شوید.


پرچمداران

  1. moalla

    moalla

    مدیر سایت


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      37

    • تعداد ارسال ها

      2,850


  2. mkabir

    mkabir

    عضو عادی


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      10

    • تعداد ارسال ها

      5


  3. salmana

    salmana

    عضو عادی


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      9

    • تعداد ارسال ها

      239


  4. iMohammadReza

    iMohammadReza

    کاربر ویژه


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      7

    • تعداد ارسال ها

      664



مطالب محبوب

در حال نمایش بیشترین مطالب پسند شده از زمان ۱۶/۱۲/۲۰ در همه بخش ها

  1. لازم به ذکر میباشد این عکس رو چندی پیش برای مسابقه کانال امیدخان فرستاده بودم. درضمن فعلنا بدلیل کارم به خونه ام دسترسی ندارم که عکس جدید ازش بگیرم بدین جهت همون عکس را با مارک کویک لرن که فوتوشاپ کردم میفرستم
    9 پسند
  2. 9 پسند
  3. آقا میز باید شلخته باشه!!! چیه این سوسول بازیها اینطوری برنامه نویس نمیشه ادم
    6 پسند
  4. 6 پسند
  5. شرمنده نور لامپ کم بود! الان روشنه ولی تو عکس تاریک!
    6 پسند
  6. سلام دوستان. امید چند وقت پیش یه مسابقه گذاشته بود برای میز کار من. همه هم میزاشون رو تر و تمیز میکردن و عکس میگرفتن! من اصلا فکر میکنم یه برنامه نویس موفق میزش خیلی هم کثیف و بهم ریخته است! حالا از شما دوستان درخواست میکنم از میز خودتون عکس بگیرین و اینجا بذارین. هر کی میزش بیشتر لایک بخوره برنده است لطفا عکس صفحه اصلی کویک لرن توی بک گراند لب تاپ باشه. جایزه: ۵۰ هزار تومن اعتبار خرید از کویک لرن - اما خواهشا به شلخته ترین امتیاز بدین نکته: عکسها رو توی پیکو فایل بذارین. اینجا از نوار پایین روی پیوست از رسانه دیگر بزنید و بعد افزودن از آدرس رو انتخاب کنید و لینک پیکوفایل رو بذارین.
    4 پسند
  7. 4 پسند
  8. 3 پسند
  9. ????????? همه دوستان بزنن گاراژ
    3 پسند
  10. 3 پسند
  11. بعد مدتها بالاخره وقت کردم تا تالار رو به نسخه ۴ ارتقاء بدم. خیلی مشکلاتی که قبلا بود حل شده آقا شایان هم خیلی کمک کردن که از ایشون تشکر میکنم
    3 پسند
  12. "سوپر ماریو" یا "قارچ خور" بخشی از کودکی همه ی ماست. داستان از این قراره که ماریو با دوتا تیکه لوله یدونه جت پک میسازه تا بتونه پرواز کنه برای نجات پرنس خودش حالا شما باید با پرواز کردن و رد کردن موانع و از بین بردن دشمنان پرنس رو نجات بدید با 18 مرحله جالب و گرافیک زیبا خاطر انگیز بازی قدیمی قارچ خور با جمع آور 100 سکه یک قارچ جان بگیرید از زیر موانع لیز بخورید گوله آتشین به سمت دشمنان پرت کنید لینک دانلود بازی حدود 23 مگ : برای دانلود کلیک کنید لینک فیلم گیم پلی از بازی آپارات :برای مشاهده فیلم گیم پلی بازی کلیک کنید آدرس کانال ماریو جت : برای ورود به کانال ماریو کلیک کنید لینک مجموعه بازی های A3 : برای مشاهده مجموعه بازی ها کلیک کنید منتظر نظرات خوب شما هستیم
    2 پسند
  13. 2 پسند
  14. اییییییییییییییییینه دیگه بقیش سوسول بازیه
    2 پسند
  15. میز کار من بعد از تمیز کردن شدید . قبلش خیلی شلخته بود .
    2 پسند
  16. با سلام به همه دوستان کوئیک لرنی عزیز : همینطور که میبینید تغییرات زیادی را در کوئیک لرن چه از لحاظ محتوایی ، دسته بندی ، قالب و الگوهای مدیریتی داشتیم تا بتونیم مثل سابق فضای گرمتر و دوستانه تری را داشته باشیم . در این تاپیک به اختصار تغییرات را عرض میکنم : 1- تغییر شمای کلی سایت که با نام کوانتوم خدمت شما دوستان معرفی شده بود .قالب زیبای فوق دارای انیمیشن و زیبایی های خاص خودش هست . توجه کنید این قالب کاملا با سلیقه شما تنظیم میشه و در اصل خودتون قالب خودتون را میسازید . برای ایجاد قالب دلخواهتون از منو سایت و کنار آیکن اعلانها بر روی آیکن قلم مو کلیک کنید و از طراحی لذت ببرید . 2- ایجاد فضای منشن ( فراخوانی ) در پستها به صورت استفاده از قالب @نام کاربری که شما میتونید از این طریق دوستان خود را در پستها فراخوانی کنید . البته لازم به ذکرهست که این موضوع باعث ایجاد اسپم نباید بشه و مثل سابق در صورتی که کاربری اسپم ایجاد بکنه اخطار خواهد گرفت . 3- با توجه به گذشت زمانی که در خدمت عزیزان کوئیک لرنی هستیم این سایت تونسته که کاربرهای خودش را به خوبی جذب کنه و پشتیبانی کنه برای همین و با زیاد شدن این اعضا فضای مدیریتی یک مقدار جدی تر کار خودش را دنبال خواهد کرد در همین راستا در قوانین سایت تغییراتی بوجود اوردیم که تمام کارران کوئیک لرن ملزم به مطالعه و اجرای آن هستند . برای مطالعه کلیک کنید . 4- بخش دانلود قبلا معرف حضور شما عزیزان بوده بخش دانلود کوئیک لرن برای دو گروه کاربری طراحی شده اول کاربرهای عام کوئیک لرن و دوم کاربرهای ویژه کوئیک لرن خدماتی که در این بخش به کاررهای ویژه ارائه داده میشه در حال حاضر استفاده از بخش دانلود کتابخانه های ویژه سایت هست و همچنین بزودی بخش گرافیک و UI های و ماک آپها که البته حجم زیادی دارند و به مرور به این بخشها اضافه خواهند شد . همچنین کتابخانه هایی یا فایلهایی را در آینده خواهیم داشت با مبلغ جزیی در همین بخش قابل دانلود خواهند بود . 5- بخشی را تحت عنوان سوالات پر تکرار در نظر دیدیم تا بتونیم از حجم سوالات تکراری بکاهیم و کاربران را به سمت هدفشون سوق بدیم . 6- فروشگاه سایت به یاری خدا راه اندازی شد که همونطور که قبلا هم گفته بودیم آماده همکاری به دوستان جهت فروش آموزشها ، سرس کدها ( به شرط قیمت کارشناسان کوئیک لرن ) و سایر خدمات خواهد بود . 7- تبلیغات سایت در هدر بالایی سایت و به صورت اسلایدر قرار خواهد گرفت که میتونید با دوره های آموزشی جدید آشنا بشید . 8- حل شدن مشکلات بخش مدیریتی سایت را در برنامه کاری داشتیم که به لطف خدا برطرف شد . 9- اضافه شدن بخش برنامه های من که پروفایل کاربری قابل ویرایش هست و میتوانید لینک برنامه هاتون را در آن قرار بدهید و این بی نظمی در بخش امضاها را به حداقل برسانیم . برای توضیحات بیشتر کلیک کنید . 10- در بخش اشتراک ویژه دو نوع اشتراک سه ماهه و شش ماهه بزودی اضافه خواهد شد . 11- بخش آخرین ارسالیها در منو بالای سایت این امکان را به شما میدهد که سریعا انجمن را رصد کنید و از آخرین تغییرات پستها و مطالب با خبر شوید . غیر قابل انکار هست که با تمام تلاشهای ما هنوز مشکلاتی وجود دارد که انشاالله با گزارش شما عزیزان بررسی و حل خواهد شد . برای گزارش این مشکلات به بخش انتقادات ، پیشنهادات و مشکلات مراجعه نمایید . از کوئیک لرن جدید لذت ببرید .
    2 پسند
  17. سپاسگذارم استاد عزیز ...
    1 پسند
  18. خوب مشکل همینه. باید تو قسمت کدنویسی دوباره همه اجزا رو با با dipمقدار بدین.
    1 پسند
  19. سلام دوستان یه کدی آماده کردم برای این که تو برنامه b4a که ساختین شخص با زدن دکمه به صفحه اینستاگرام مورد نظر بره اگه شخص برنامه اینستاگرام تو گوشیش نصب نبود از مرورگر متصل میشه . اول باید یه باتن بسازید و اونو تعریف کنید بعد کد پایین رو داخلش کپی کنید Dim A As AriaLib If A.isAppInstalled("com.instagram.android") = True Then A.OpenInstaProfile("tiny__gallery") Else Dim i As Intent i.Initialize2(i.ACTION_VIEW,"https://instagram.com/tiny__gallery") StartActivity(i) End If به جای tiny__gallery اسم پروفایل اینستای خودتون رو بزارید موفق باشید.
    1 پسند
  20. https://t.me/joinchat/AAAAAD6pHOxUJcnIQxHQ-Q
    1 پسند
  21. خوب به نظرم میتونید قبل ذخیره اون کاراکتر رو replace کنید با یه کاراکتر دیگه و موقع نمایش اون رو برگردونید به حالت اول بهرحال اون کاراکتر از کاراکترهای حساس بیسیک محسوب میشه و نمیشه ازش استفاده کرد. یادمه یه کاراکتری هم قبلش میذاشتیم این مشکل حل میشد. دقیق یادم نیست اما شاید دوتا اسلش بود. حالا راه اول که قطعا جواب میده
    1 پسند
  22. با عرض سلام من یادمه که تو درس اول بسته کتابخانه ها و فایلهای لازم رو گذاشتم اما اگه نیست میتونید از ضمیمه دانلود کنید. cache.zip
    1 پسند
  23. سلام خدمت دوستان عزیز قراره با افراد موفق تو زمینه برنامه نویسی موبایل مصاحبه هایی انجام بدم. سوالات خودتون رو مطرح کنید تا در مصاحبه از ایشون پرسیده بشه. مصاحبه صوتی از طریق اسکایپ یا همچین چیزی انجام میشه. لطفا سوالهای خودتون رو مطرح کنید و به این نکات توجه بفرمایید: سوالها حالت یادگیری داشته باشه اینجا صندلی داغ نیست پس سوالهای شخصی نپرسین به صلاحدید فرد ممکنه بعضی سوالها پرسیده نشه قراره تجربه این افراد به تازه کارها کمک کنه تا مسیر رو بهتر بشاسن نفر اولی که مصاحبه میشن جناب اقا مصطفی برنامه نویس زدسافت هستند. لینک برنامه هاشون: https://cafebazaar.ir/developer/zsoft/?l=fa چون بیشتر روی حوزه بازی های دوبعدی و انلاین کار کردن پیشنهاد میکنم در این حیطه بیشتر بپرسین.
    1 پسند
  24. روش اول ویژگی یا ویژگیهای سی اس اس را دورن یک جفت کوتیشن داخل تگ و جلوی ویژگی style بنویسید فرمول : <نام تگ style=" مقدار :ویژگی سی اس اس ;مقدار : ویژگی سی اس اس ;..."> مثال 1: متنی که با پاراگراف p ایجاد شده به رنگ قرمز نشان دهد <p style="text-color:red"> this is a test </p> مثال 2: متنی که با پاراگراف p ایجاد شده به رنگ قرمز و اندازه قلم 24 نشان دهد <p style="text-color:red; font-size:24 "> this is a test </p> به هر تعداد دلخواهی می توانید ویژگیهای سی اس اس را درون تگ مقدار دهید روش دوم همانطور که در روش اول مشاهده کردید نوشتن ویژگیهای سی اس اس درون تگ ها باعث طولانی شدن و ناخوانا شدن تگ می شود لذا بهتر است از تگ style استفاده نمائید می توانید این تگ را دورن تگ head مقدار دهید یا درون بدنه body بنویسید روش استفاده : *<head> *<style type="text/css"> نام تگ { مقدار : ویژگی سی اس اس ; مقدار : ویژگی سی اس اس ; مقدار : ویژگی سی اس اس ; مقدار : ویژگی سی اس اس ; .... } *</style> *</head> دورن تگ style به هر تعداد دلخواه می توانید برای تگ های مختلف ویژگی سی اس اس تعریف کنید مثال 1: برای متن هایی که با تگ p ایجاد می شوند رنگ قرمز و اندازه 24 و برای متن هایی که با تگ h1 ایجاد می شوند رنگ زمینه ابی و حالت چشمک زن که البته در فایر فاکس قابل مشاهده است تعریف کنید *<head> *<style type="text/css"> p { color:red; font-size:24;} h1{ background-color:blue; text-decoration:blink; } *</style> *</head> *<body> *<p> test1 *</p> *<h1> test2 *</h1> *</body>
    1 پسند
  25. دلم برا تالار تنگ شده بود... فک کنم یکی دو سالی میشد سر نزده بودم... چه دورانی بود... :-)
    1 پسند
  26. سلام ببینید از قبل باید زمان هر آیه رو داشته باشین. مثلا ایه هفتم روبروش عدد ۴۰۰۰ میخوره یعنی از دقیقه ۴ ایه هفت شروع میشه حالا یکی اومد زد روی ایه هفتم. قبلا باید توی قسمت tag اون ایه این عدد رو داده باشیم. بعدش دیگه راحته و باید سیکبار و اون ایه رو به زمان مد نظر منتقل کنید.
    1 پسند
  27. این تگ ها جمله مهمترین تگ ها برای جستجوگر های وب می باشد که توجه ویژه ای به عناوین داخل آنها دارند. تگ های h1 تا h6 به ترتیب از H1 بزرگترین استایل تا آخر می باشد که درجه ی اهمیت آنها هم به همین میزان است. نکته ی مهم : سعی کنید در صفحاتتون Title نوشته شده در بخش header سایت را در محلی مشخص در بالای صفحه بین تگ h1 قرار بدهید. نحوه ی استفاده از آن بصورت زیر است : <h1>عنوان شماره 1</h1> <h2>عنوان شماره 2</h2> <h3>عنوان شماره 3</h3> <h4>عنوان شماره 4</h4> <h5>عنوان شماره 5</h5> <h6>عنوان شماره 6</h6> خروجی قطعه کد زیر بصورت زیر می باشد : عنوان شماره 1 عنوان شماره 2 عنوان شماره 3 عنوان شماره 4 عنوان شماره 5 عنوان شماره 6 نکته : اندازه و نوع فونت بصورت پیش فرض به صورت بالا قرار میگیرد ، اما در صورت دلخواه میتوانید نوع و اندازه و خصوصیات ظاهری دیگر تگ های عنوان (h1 - h2) را با استفاده از Css تغییر دهید.
    1 پسند
  28. باید یک هاست خریداری کنین. ی فایل php بسازین که به دیتابیس وصل بشه و مطالب رو بگیره و لود کنه. بعدش لینک اون فایل رو تو اندروید میزارین ک هروقت برنامه باز شه اون صفحه لود شه و داده هارو بده بهتون. دقیقا در دوره ارتباط با اینترنت هست.
    1 پسند
  29. با جوملا کار نکردم اما هیچ فرقی نداره. سرچ کنین به انگلیسی اگر خودش توی تنظیمات api داشت ک چ خوب؛ نباشد برین افزونه نصب کنین. بعدش افزونه بهتون مثلا ی لینک میده که متن تیتر پست ها هست. شما اونو توی اندروید میگیرین و توی لیست ویو لود میکنین.
    1 پسند
  30. برای آنلاین که چیزی نیست. اما برای لوکال که شما اول کدنویسی هرچی بخواین رو توی دیتابیس میزارین و میزارینش توی اپ. بعدش دیگه فکر نکنم هیچ وقت 1000تا رکورد رو با هم قرار باشه کاربر بزاره...
    1 پسند
  31. اگر سایت با وردپرس باشه (یا شاید cmsهای معروف دیگه) ممکنه خودش api داشته باشه یا اگر نبود هم از افزونه ها میشه استفاده کرد که خیلی امن و سریع و بدون کدنویسی بهتون همه چیز رو میده و شما توی اندروید دریافت میکنین. در واقع فقط زحمت سمت سرور کم میشه.
    1 پسند
  32. دوستان خیلی خوبه که از سرویس های ایرانی رو کم کم جایگزین سرویس های خارجی کنیم. بالاخره هرچی که جلوتر میریم بالاخره روزی خودمون هم ممکنه استارت آپ خودمون رو داشته باشیم و نیاز به حمایت داریم. بسیار استارت آپ ها و حتی شرکت های بزرگ ایرانی هستن که واقعا چیزی از سرویس های مشابه خارجی کم ندارن و در عین حال پشتبانی فارسی بسیار عالی ای هم دارن. پی نوشت: سعی کنین به خاطر نظم بیشتر اول نام سرویس، خط بعد یکی دو خط توضیح امکانات و تجربه شخصی خودتون بگین. لینک فراموش نشود. سعی کنیم فقط معرفی کنیم و سرویس های تکراری رو پست نکنیم. این تاپیک به هیچ عنوان تبلیغ نیست و برای بالابردن کیفیت ساخته های خودمون هست. چشمک آنالیتیکس و پنل ارسال پوش نوتیفیکیشن برای اپلیکیشن های موبایل با آنالیتیکس اپلیکیشن های موبایل چشمک، کاربرانتان را بشناسید و با آنها ارتباط موثر برقرار کنید کتابخونه بیسیک - راه اندازی سریع - api که میتونین پوش رو با کد php خودکار ارسال کنین - آمار جامع کاربران - پشتیبانی سریع و بسیار خوب - بهترین جایگزین parse بک توری مدیریت فایل، وب‌سرور، مرکز بازی، دیتابیس، سرویس بلادرنگ و کاربران را در هر اندازه، از یک نقطه مدیریت کنید نیاز شمارو برای کدنویسی سمت سرور مثل ورود و خروج کاربران و دیتابیس رو رفع میکنه با کمترین کد نویسی - سرور های سریع و قوی و امن - پشتیبانی سریع و تلگرامی فرانش آموزش ویدیو انلاین از مطالب امنیت سرور و برنامه نویسی اندروید و حتی قرابت معنایی کنکور توش پیدا میشه - میتونین از آموزش های اساتید خوب راجب خیلی چیزا مثل nodeJS یاد بگیرین.
    1 پسند
  33. اره اون اموزش جواب میده اما احتمالا اپدیتش کنم. اگه عجله ندارین صبر کنید من اون دوره رو اپدیت کنم. البته اپدیت بشه قیمتش بیشتر میشه. احتمالا ۲۰ تومن. باید وب سرویس رو جیسون کنم. الان همه جیسون استفاده میکننن که توی دوره نگفتم
    1 پسند
  34. دیتابیس انلاین؟ یا sqlite و لوکال؟ انلاین باشه مشکلی نیست. دیتابیس انلاین mysql است که چند میلیون داده هم بدین براش فرقی نمیکنه.
    1 پسند
  35. با عرض سلام . الان ارائه دهنده های سرویس پوش نوتیفیکیشن داخلی زیاد شدن و کیفیتشون هم نسبت به قبل رفته بالا سروس دهنده پوش نوتیفیکیشن پوشه که امسال در نمایشگاه الکامپ در کسب‌وکارهای نوپای رتبه سوم را به دست آورد.http://pushe.co/ سرویس دهنده توسعه یار http://www.toseeyar.com/
    1 پسند
  36. قبلا با ایران مشکل داشت ، ولی در حال حاظر ، یکی از دوستان یک نرم افزار چت از سمت بیسیک با فایربیس نوشت ، فرستاد، و ما هم تست کردیم ، بدون مشکل کار می کنه (:
    1 پسند
  37. همه چیز بستگی به خودتون داره... در اصل جمله بالا جواب کاملی هست اما خب بیشتر میگم: من هم چندسال پیش اول تجربه برنامه نویسی رو با همین تالار و دوره اولیه شروع کردم ولی بقیه دوره هارو ندیدم و کم کم کمک های دوستان منو راه انداخت. (به جز چندتا دوره تکی که مطالب خوبی داشتن.) اگر اولین تجربه برنامه نویسیتونه و بعد از دوره اولیه بازم با کمک های دوستان و مستندات انگلیسی سایت اصلی نتونستید مشکلاتتون رو حل کنین بهترین انتخاب دوره های مرتبه بالاتره. اگر قبلا برنامه نویسی کردین و با دوره اولیه که فقط طرز معاشرت (!) رو با محیط بیسیک بفهمید براتون کاملا کافیه. اینکه هدفتون درآمد یک شبه با ی برنامه داغون باشه یا لذت از برنامه نویسی - اینکه روحیه کارکردن روی مشکل برای حل اون داشته باشین یا عادت داشته باشین همه چیز مثل مدرسه بهتون گفته بشه کاملا به خودتون بستگی داره...
    1 پسند
  38. شما ابتدای برنامه 30 روز اول رو داخل رم کاربر میزارین اما همینطور عقب میرین 30n بهش اضافه میشه که به طبع کندی و حتی فاورس کلوز رو همراه داره. باید جوری کدنویسی کنین که در هر اسلاید چندتای قبلی رو از مموری خالی کنه. چیزی که من میدونم کتابخونه recyclerview همین ویژگی رو به خوبی داره اما اینکه چطور اسلاید شونده (عجب کلمه ای شد!) پیاده بشه رو من نمیدونم پی نوشت : این لینک یک کتابخونه هست که دقیقا چیزی شما میخوای رو ارائه میده اما برای بیسیک باید پورت بشه (من ازش استفاده نکردم و باگ و بی باگی رو تائید نمیکنم.)
    1 پسند
  39. من نمیبینیم مثالتون شبیه سمپل درس هشت باشه! مثلا این خط از مثال شما: doaUlv.AddLayout("doaUlv"&height,"doaUlv_LayoutCreator","doaUlv_ContentFiller",height,True)
    1 پسند
  40. تو دوره التیمیت این بحث رو مفصل توضیح دادم. تو درس هشتم که میتونید مراجعه کنید. http://quicklearn.ir/course/آموزش-التیمیت-لیست-ویو-کویک-لیست-ویو/
    1 پسند
  41. چرا در دیتابیس شرط های فارسی اجرا نمی گردد مثال علی = select * from tbl_name where name این دستور با خطا مواجه می گردد ولی اگر name = ali قرار گیرد اجرا میگردد لطفا دلیل این خطا و راه حل آن را بیان کنید سپاس
    1 پسند
  42. سلام. هیچ فرقی بین فارسی و انگلیسی وجود نداره. فقط چرا داخل سینگل کوتیشن نذاشتین؟ 'علی' = select * from tbl_name where name جستجوی فارسی و انگلیسی هیچ تفاوتی بهم ندارن. چند نکته: - اسم فیلد رو nameنذارین. بعضی اسمها حساس هستن - اسم جدول و فیلد رو با توجه به حروف کوچیک و بزرگ بذارین.
    1 پسند
  43. برای طراحی حتما اسکچ برنامه رو قبلا با سفارش دهنده هماهنگ کنید و در غیر این صورت دست به کد نزنید! یه فیلم اموزشی براش تهیه کردم که میتونید ببینید. باید تک تک اجزا بیاد توی طرح. نه اینکه کلی گفته بشه این برای فلان بخش! قشنگ فلان دکمه بیاد که با زدنش این تغییر بکنه و .... وقتی هر دو کامل توافق کردین که بخشهای مختلف چی باشه و کارکرد هر کدوم چی باشه انوقت میشه رفت سراغ قیمت. قیمت رو پیش خودتون ببینید ساعتی چند قیمت میدین. مثلا من ساعتی ۵۰ رو درنظر گرفتم. به طرح که نگاه میکنم میگم خوب این ۱۰ ساعت زمان میبره میشه پونصد هزار تومن. البته همیشه اون رو باز ضرب در دو یا سه میکنم. چون بعضی جاها ادم حساب نمیکنه اما وقت گیر میشه. خوب پس تا اینجا شد یک و نیم. یه چیز دیگه هم هست و اون اینکه قیمت پشتیبانی! یکسری امکانات هست که طرف بعد از دیدن برنامه یادش میاد که اهان فلان قسمت هم باشه بهتره! اینها رو هم از قبل میگم که ساعتی پنجاه تومنه. بعد از تحویل برنامه هر چی اضافه خواستی ساعتی پنجاه تومن ساعت میزنم و باید پرداخت کنی. اگه سورس رو هم میخواد توافق جداگونه ای میخواد. مثلا یه تومن برای تحویل سورس. نکته اخر: همیشه مشتری مدار باشید و سعی کنید مشتری راضی بره و بره چهارجا دیگه بگه فلانی خیلی تمیز کارو تحویل میده. من هیمشه توافقات رو کامل اولش که انجام میدم بقیه موارد همه با صلح و دوستی جلو میره و طرف تبلیغ کننده خوبی کار من میشه. امیدوارم شما هم بتونید اینطوری پیش برید. موفق باشین.
    1 پسند
  44. تا مقداری از پول انی به دست شما میرسه. فکر کنم تا سقف ۴۰۰ یا ۸۰۰ باشه. خوب شما میتونید همیشه قبل این مبلغ درخواست بدین من تجربه کار با درگاه بانکی رو نداشتم. از یکی دیگه از دوستان که بیشتر میدونن درخواست میکنم این موضوع رو ببینن
    1 پسند
  45. در مورد بازیتون توضیح میدین؟ اینکه چقدر طول کشیده و تیمتون چند نفر بوده و .... ممنون از بازی خوبتون
    1 پسند
  46. بله شما میتونید از تکنیک آدرس دهی آندروید استفاده کنید. اما در عمل اون سایت فقط بروی آندروید درست اجرا خواهد شد و در مرورگر کامپیوتر بی استفاده خواهد بود
    1 پسند
  47. سلام شده که شما هی با لیبل و اسکرول ویو سر و کله بزنید نتونید متنتون رو کامل داخلش اسکرول کنید یا یه موقع هایی هست که به لیبل متن میدید هی باید برید سایز لیبل رو تغییر بدید ولی من بهتون یه روش میگم که خودکار همه چی حل بشه فرقی نداره متتون رو از کجا گرفتید این اموزش کاری به منبع متن نداره فقط با لیبل کار داره اول کتابخونه زیر رو دانلود و جایگذاری کنید دانلود برای اینکار یه متغیر مثل زیر تعریف کنید Dim sv As AutoSizeScroll حالا فقط کافیه کد زیر رو توی اکتیویتی کریت بزارید و اسم لیبل و اسکرول ویو وخودتون رو جایگزین کنید تمام!! sv.set(Label1,ScrollView1) پسنیدیدم فراموش نشه
    1 پسند
  48. سلام ... نیازی به وجود کتابخونه نیست تو ساب گلوبال این دوتا رو بنویس Dim timkhoroj As Timer,khoroj as byte حالا تو اکتیویتی کریت اینو بنویس timkhoroj.Initialize("timkhoroj",1500) khoroj = 0 اینا رو بنویس و بعد اجراش کن Sub activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean 'Return True to consume the event Select KeyCode Case KeyCodes.KEYCODE_BACK If khoroj = 1 Then ExitApplication else if khoroj = 0 Then khoroj = khoroj + 1 ToastMessageShow("لطفاً کلید بازگشت را مجدداً فشار دهید",False) timkhoroj.Enabled = True Return True End If End Select End Sub Sub timkhoroj_Tick khoroj = 0 timkhoroj.Enabled = False End Sub
    1 پسند
  49. زامارین مزخرفه ! یعنی در اصل مزخرف نیست ولی کسی که با b4a و visual basic کار کرده باشه عمرا با C family کار کنه
    1 پسند
  50. @@moalla پک آموزشی توی سایت تیم ما گذاشته می شه و تو همون جا بفروش میرسه @@Farzin-PC تا چند ساعت دیگه سمپل رو میزارم حتما نصب کنید نظراتتونو بدید در ضمن باگی اگه داشت بگید چون وقت ندارم روی چند تا گوشی تست کنم مرسی
    1 پسند