خوش آمدید

مهمان گرامی به انجمن کویک لرن خوش آمدی ، برای استفاده از تمامی امکانات در انجمن عضو شوید.


پرچمداران

  1. moalla

    moalla

    مدیر سایت


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      9

    • تعداد ارسال ها

      2,959


  2. seyyedamir

    seyyedamir

    عضو عادی


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      8

    • تعداد ارسال ها

      64


  3. moosio

    moosio

    عضو عادی


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      4

    • تعداد ارسال ها

      11


  4. phd.khosravi

    phd.khosravi

    کاربر ویژه


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      2

    • تعداد ارسال ها

      283



مطالب محبوب

در حال نمایش بیشترین مطالب پسند شده از زمان ۱۷/۰۷/۱۷ در همه بخش ها

  1. 13 پسند
    توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه با سلام خدمت کاربران عزیز و گرامی کوئیک لرن : با توجه به راه اندازی بخش دانلود مستقیم کتابخانه ( دانلود از سایت اصلی) این تاپیک برای همیشه بسته خواهد شد . برای ورود به این بخش و دانلود سریع و لحظه ای کتابخانه مورد نظر خود از لینک زیر استفاده نمایید و در صورت درخواست پسورد از کلمه عبور ali110 استفاده کنید . همچنین سایر بروزرسانیهای ایین بخش از طریق کانال رسمی کوئیک لرن بر روی تلگرام به اطلاع خواهد رسید . ورود به مخزن کتابخانه های کوئیک لرن
  2. 9 پسند
    س دوستان کد های XML انیمیشن واسه کسایی ک احتیاج دارن ابتدا توی b4a یک مازول کد با اسم animatelayout یا هر اسمی ک خواستید بسازید و کد های زیر رو توش بزارید Sub Process_Globals End Sub Sub SetAnimation(InAnimation As String, OutAnimation As String) Dim r As Reflector Dim package As String Dim In, out As Int package = r.GetStaticField("anywheresoftware.b4a.BA", "packageName") In = r.GetStaticField(package & ".R$anim", InAnimation) out = r.GetStaticField(package & ".R$anim", OutAnimation) r.Target = r.GetActivity r.RunMethod4("overridePendingTransition", Array As Object(In, out), Array As String("java.lang.int", "java.lang.int")) End Sub بعد کدهایی ک این پایین هستن رو توی یک فای TXT با پسوند XML ذخیره کنید دو تا فایل برای رفتن به یک اکتیویتی و دو فایل برای برگشت به اکتیویتی مثلا file1.xml , file2.xml بعد این دو فایل رو توی پروزتون در مسیر Objects\res یک پوشه بنام anim بسازید و فایل ها رو اونجا بریزید و حتما read only کنید بعد توی پروزتون از کدها به این صورت استفاده کنید مثلا برای رفتن به اکتیویتی Sub fehrest_Click StartActivity(Home) AnimateLayout.SetAnimation("file1","file1") End Sub برای برگشت به اکتیویتی قبلی Sub activity_KeyUp (KeyCode As Int) As Boolean Activity.Finish StartActivity(list) AnimateLayout.SetAnimation("file2","file2") End Sub موفق باشید Fade In <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <set xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android" android:fillAfter="true" > <alpha android:duration="1000" android:fromAlpha="0.0" android:interpolator="@android:anim/accelerate_interpolator" android:toAlpha="1.0" /> </set> Fade Out <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <set xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android" android:fillAfter="true" > <alpha android:duration="1000" android:fromAlpha="1.0" android:interpolator="@android:anim/accelerate_interpolator" android:toAlpha="0.0" /> </set> Blink <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <set xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"> <alpha android:fromAlpha="0.0" android:toAlpha="1.0" android:interpolator="@android:anim/accelerate_interpolator" android:duration="600" android:repeatMode="reverse" android:repeatCount="infinite"/> </set> Zoom In <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <set xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android" android:fillAfter="true" > <scale xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android" android:duration="1000" android:fromXScale="1" android:fromYScale="1" android:pivotX="50%" android:pivotY="50%" android:toXScale="3" android:toYScale="3" > </scale> </set> Zoom Out <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <set xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android" android:fillAfter="true" > <scale xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android" android:duration="1000" android:fromXScale="1.0" android:fromYScale="1.0" android:pivotX="50%" android:pivotY="50%" android:toXScale="0.5" android:toYScale="0.5" > </scale> </set> Rotate <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <set xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"> <rotate android:fromDegrees="0" android:toDegrees="360" android:pivotX="50%" android:pivotY="50%" android:duration="600" android:repeatMode="restart" android:repeatCount="infinite" android:interpolator="@android:anim/cycle_interpolator"/> </set> Move <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <set xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android" android:interpolator="@android:anim/linear_interpolator" android:fillAfter="true"> <translate android:fromXDelta="0%p" android:toXDelta="75%p" android:duration="800" /> </set> Slide Up <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <set xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android" android:interpolator="@android:anim/linear_interpolator" android:fillAfter="true"> <translate android:fromXDelta="0%p" android:toXDelta="75%p" android:duration="800" /> </set> Slide Down <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <set xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android" android:fillAfter="true"> <scale android:duration="500" android:fromXScale="1.0" android:fromYScale="0.0" android:interpolator="@android:anim/linear_interpolator" android:toXScale="1.0" android:toYScale="1.0" /> </set> Bounce <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <set xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android" android:fillAfter="true" android:interpolator="@android:anim/bounce_interpolator"> <scale android:duration="500" android:fromXScale="1.0" android:fromYScale="0.0" android:toXScale="1.0" android:toYScale="1.0" /> </set> Sequential Animation <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <set xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android" android:fillAfter="true" android:interpolator="@android:anim/linear_interpolator" > <!-- Use startOffset to give delay between animations --> <!-- Move --> <translate android:duration="800" android:fillAfter="true" android:fromXDelta="0%p" android:startOffset="300" android:toXDelta="75%p" /> <translate android:duration="800" android:fillAfter="true" android:fromYDelta="0%p" android:startOffset="1100" android:toYDelta="70%p" /> <translate android:duration="800" android:fillAfter="true" android:fromXDelta="0%p" android:startOffset="1900" android:toXDelta="-75%p" /> <translate android:duration="800" android:fillAfter="true" android:fromYDelta="0%p" android:startOffset="2700" android:toYDelta="-70%p" /> <!-- Rotate 360 degrees --> <rotate android:duration="1000" android:fromDegrees="0" android:interpolator="@android:anim/cycle_interpolator" android:pivotX="50%" android:pivotY="50%" android:startOffset="3800" android:repeatCount="infinite" android:repeatMode="restart" android:toDegrees="360" /> </set> Together Animation <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <set xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android" android:fillAfter="true" android:interpolator="@android:anim/linear_interpolator" > <scale xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android" android:duration="4000" android:fromXScale="1" android:fromYScale="1" android:pivotX="50%" android:pivotY="50%" android:toXScale="4" android:toYScale="4" > </scale> <!-- Rotate 180 degrees --> <rotate android:duration="500" android:fromDegrees="0" android:pivotX="50%" android:pivotY="50%" android:repeatCount="infinite" android:repeatMode="restart" android:toDegrees="360" /> </set>
  3. 6 پسند
    دوستان این لینک کتابخونه های b4aهست اگه لازم داشتید دانلود کنید بعداز دانلود ازحال زیب خارجش کنید و در محل نصب بیسیک فور اندروید در پوشه Libraries فایل ها را کپی کنید این زیب حدوا368 تا کتابخونه مفید وکاربردی داره لینک دانلود http://dl.downloadly.ir/Files/Software/B4A_Libraries_June_2015_Downloadly.ir.exe
  4. 5 پسند
    سلام خدمت شما زیاد توضیح نمیدم فقط میگم که این با این آموزش میتونید به راحتی از بیسیک به کانال تلگرامتون عکس همراه با متن ارسال کنید. ویدیو و فایل مورد نیاز هم گذاشتم. فقط چون برنامه ضبطم کرک شده نبود 10 دقیقه ظبط کرد و دو ویدیو شد با عرض شرمندگی ویدیوی اول: http://s8.picofile.com/file/8302851384/bandicam_2017_08_07_17_02_03_549.mp4.html ویدیوی دوم: http://s8.picofile.com/file/8302848476/bandicam_2017_08_07_17_13_19_254.mp4.html index.php پسندیدم فرااااموووووش نشووووووووود
  5. 3 پسند
    سلام متاسفانه تغییرات سایز فونت ها در گوشی های مختلف یکی از بزرگترین مشکلاتی هست که توسعه دهندگان باهاش درگیرن. با اینکه این مساله بسیار مهمه، اما جای تعجب داره که تا امروز هیچ روش درستی برای رفع این مشکل ارائه نشده! به همین خاطر تصمیم گرفتم کتابخونه ای رو برای Basic4Android تحت عنوان AutoScaleFont بسازم که به سادگی هرچه تمام تر کاری میکنه که فونت ها در تمام گوشی ها با سایزهای مختلف صفحه نمایش و رزولوشن و DPI به صورت یکسان دیده بشن. (البته قبلا کتابخونه هایی مثل SmartString و T8Textsize ساخته شدن که مشکلات زیادی دارن مثل عدم هماهنگی با فونت ها(typeface) و یا بر هم زدن Gravity و پیچیدگی در استفاده و مشکلات ریز و درشت که عملا برای شخص من غیر قابل استفاده بودن.) کار با کتابخانه AutoScaleFont بسیار راحته و همه چیز به صورت دقیق و با یک خط کد انجام میشه: 'Dim edt1 As EditText 'Dim ASF As AutoScaleFont 'ASF.Initialize 'edt1.Initialize("") 'edt1.TextSize=ASF.ReturnScaledSize(22) از این کتابخونه برای هر نوع ویو شامل لیبل و ادیت تکست و ... می تونید استفاده کنید. امیدوارم با این کتابخونه مشکلات مربوط به اندازه فونت برای همیشه تموم بشه... دانلود کتابخانه AutoScaleFont
  6. 3 پسند
    اینجا باید یه ترفند استفاده کنید! چون یه ریساکلر ویو رو توی 3 تا پرنت مختلف نمیشه اد کردم ! میتونید ریسایکلر ویو رو از نوع آرایه کنید من الان انجام دادم شد اینم سورس: http://s6.picofile.com/file/8258910568/FixedTabsIcon.zip.html
  7. 2 پسند
    ببخشید دیر شد شما هر عنصری که میخواین رو در دیزاینر طراحی کنید و در برنامه معرفی کنید. حالا مثلاً یه سیک بار داریم که میخوایم با چپ و راست کردنش فونت بزرگ و کوچیک شه. باید رویداد chenged اون رو تعریف کنید و یه کد مثل زیر بنویسید: Sub sizechooser_ValueChanged (Value As Int, UserChanged As Boolean) txtsample.TextSize = Value whatsize = Value End Sub اون txtsample یه label هست که ما مثلا در دیزاینر گذاشتیم تا با جلو و عقب رفتن سیک بار نتیجه رو بصورت آنی ببینیم. whatsize هم یه متغیر از نوع استرینگ هست که ما مقدار رو در اون ثبت میکنیم تا موقع ذخیره از اون استفاده کنیم. یه spinner هم ساختیم که در اون دو عدد فونت بنام sahel و yekan داریم که میخوایم با انتخاب آیتم های اون ، هم ثبت بشه و هم بصورت آنی ببینیم ؛ پس : Sub fontchooser_ItemClick (Position As Int, Value As Object) Select Position Case 0 whatfont = "sahel.ttf" txtsample.Typeface = Typeface.LoadFromAssets("sahel.ttf") Case 1 whatfont = "yekan.ttf" txtsample.Typeface = Typeface.LoadFromAssets("yekan.ttf") End Select End Sub خب. حالا موقع ذخیره میرسه. در رویداد کلیک دکمه ی ذخیره این کدها رو بنویس : Sub savesettings_Click File.Delete(File.DirInternal,"settings.txt") Dim ll As List ll.Initialize ll.Add(whatfont) ll.Add(whatsize) File.WriteList(File.DirInternal,"settings.txt",ll) ToastMessageShow("تغییرات انجام شد لطفاً برنامه را مجدداً باز نمایید",True) Activity.Finish End Sub 1 : چرا دیلیت؟! خب ما یه فایل پیشفرض با نام settings.txt در موقع شروع برنامه میسازیم و مقدار های پیشفرض رو در اون وارد میکنیم. پس اول باید فایل پیشفرض برای اعمال تغییرات از بین بره. 2 : یک لیست میسازیم و بعد از اینشیالایز اون شروع میکنیم به ثبت متغیرهایی که ساختیم. سپس اون رو با همون نام پیشفرض ذخیره میکنیم ، پیام موفقیت میدیم و خارج میشیم.
  8. 2 پسند
    یه مشکل اینه که دوستان خیال میکنن ایده باید ایده خاصی باشه که تا حالا زده نشده. این کاملا اشتباهه. برید تو بازار و هر برنامه ای که دیدین خوب استقبال میشه رو دوباره بنویسید اما با کیفیت بهتره اگه برنامه خاص باشه نیاز به معرفی داره و معرفی هزینه زیادی میخواد که اصلا در شروع کار نمیشه سمت این کارها رفت! اما فرض کنید یه برنامه بنویسید که قبلا هم میشناسن. مثلا دیکشنری،‌ گیاهان دارویی،‌ تعبیر خواب و .... اینها هر روز جستجو میشه و دانلود میشه. هیچ اشکالی نداره که همینها رو شما دوباره بنویسید اما با کیفیت بهتره. پس اصلا زمان رو از دست ندین و فقط تعداد برنامه ها رو بالا ببرین. یادتون نره حتما توی برنامه ها از پوش و عدد و مگنت استفاده کنید. این مسیری که گفتم رو تا حداقل ۲۰ تا برنامه ادامه بدین. در ضمن کار هم تجربتون بالا میره هم ایده های خاص به ذهنتون میاد هم کاربر زیادی جمع میکنید که بیان و ایده های خاص شما رو نصب کنن.
  9. 2 پسند
    دوستان حتماً به پاسخ صحیح رسیدن اما میشه با کد زیر آنتی آلیاس رو فعال کرد Dim Obj1 As Reflector Dim Canv As Canvas Canv.Initialize(Btn1) ' initialize on what you want Obj1.Target = Canv Obj1.Target = Obj1.GetField("paint") Obj1.RunMethod2("setAntiAlias", True, "java.lang.boolean") به لینک زیر هم سر بزنید کامل توضیح داده https://www.b4x.com/android/forum/threads/anti-aliasing.10896/#post-60848
  10. 2 پسند
    عزیز این روشی که گفتم به نسبت تراکم پیکسلی گوشی عمل میکنه پس اگه کوچیکه بخاطر همون تراکم پیکسلیه و به همون نسبت کوچیک شده و موردی نداره .. اگه برین تو خود قسمتهای برنامه همون گوشی مثل اس ام اس هاش میبینی فونتش واقعا ریزه و دیگه خارج از دست شماس ... شما فقط سایز استاندارد برای گوشی کوچیک رو بدست بیار برا مابقی گوشی ها حله راستی اینم یادم رفت بگم که برا اینکه نتیجه بهتری بگیرین اول باید یه متغیر ار نوع float تعریف کنین بعد برابر با اون مقدار GetDeviceLayoutValues.ApproximateScreenSize قرار بدین دلیل اینکه ممکنه سایز بهم ریختگی داشته باشه همون اینکه که نمیتونه اعشاری بگیره پس اول GetDeviceLayoutValues.ApproximateScreenSize رو برابر با یه متغیر float کنین بعد dim f as float = GetDeviceLayoutValues.ApproximateScreenSize label1.textsize = f * 3.5 این با هر ذره تغییر فونت سایز تغییر میکنه اما اگه در حالت int باشه مقادیر 2.8 یا 2.9 اختلاف خیلی کمی دارن و همینه 3 بشه میبینی که سایز تقریبا دو برابر میشه که بخاطر همون بحث رند کردن اعداد تو اینت هست.
  11. 2 پسند
    خیلی هم شیک و مجلسیه خیلی کلاس خوبی هستش به هر کی این پست رو میبینه پیشنهاد میدم دانلود کنه http://s3.picofile.com/file/8194523034/MyButtonClass.zip.html
  12. 1 پسند
    سلام دوستان آموزش بسیار ساده اما کاربردی هستش و خیلی بدرد اونایی میخوره که در ذخیره سازی اطلاعات از دیتابیس و یا ذخیره فایل متنی استفاده میکنن امیدوارم لذت ببرید کتابخانه ها پیوست شدن فایل ویدیویی آموزش: http://yon.ir/IPGDY فایل jar کتابخانه : http://yon.ir/413wf فایل xml کتابخانه : http://yon.ir/PE0oA
  13. 1 پسند
    ممنون از امیر آقا مشکلم حل شد اومدن پی وی تلگرام مشکلو حل کردن ایشون مشکل از هاست بود یه سایت دیگه هاست گرفتم خیلی ممنون از ایشون
  14. 1 پسند
    من الان بیرونم بیام خونه مشکلتون رو حل میکنم
  15. 1 پسند
    سلام تصویرتون فکر میکنم مشکل داره لینکش رو مستقیم قرار بدید این آدرس های گوگل مستقیم نیستن عکس مستقیم بزارید مجدد تست کنید
  16. 1 پسند
    سلام شما تو هر بار اجرا احتمالا فایل دیتابیس رو از اول کپی میکنید از file.asset باید یبار ببینید اگه هست دیگه کپی نکنید. دوره جامع عمومی سطح دو رو ببینید
  17. 1 پسند
    چرا زیپ کنید؟ حجم برنامه ها با زیپ کم نمیشه. خود apk یه مدل زیپ کردنه و حجم کم شده قبلا اگرم خواستین زیپ کنید با zip انجام بدین. نه rar
  18. 1 پسند
    سلام منتظر آموزشهای بعدی شما هستیم
  19. 1 پسند
    سلام این مشکلو من و چندتا دیگه از دوستان داشتیم و تنها راهی که تونستیم انجام بدیم ریسایز کردن تصویر بر اساس مقدار رم گوشیه
  20. 1 پسند
    دوستان سلام. چند وقته که کسانی که برنامه های منو نصب کردن به بنده ایمل زدن که تبلیغ عدد رو کلیک کردن و بلافاصله از حسابشون چند صد تومن کم شده و روزانه 300 تومن داره کم میشود هنوز. من متوجه منظورشون نشدم.الان شخصی مدعی شده که طی چند ماه هر روز 500 تومن ازشون کم شده و فکر میکنن من این کارو کردم. امروز در حضور ایشون خودم برای ازمایش با اینترنت ایرانسل وارد یکی از برنامه های بازار شدم. قبل از هر چیز به وسیله نرم افزار cmlocker مروگر خود را قفل نمودم که باز نشود. پس از کلیک بر روی تبلیغ برنامه به مرورگر هدایت گردید و به خاطر قفل بودن ان اصلا صفه ای مشخص نشد. بلافاصله پیامکی از 3055برای بنده ارسال شد(تصویر پیوست) که حاکی از عضویت من در سایت پلان بود . در حالیکه مروگر من قفل بود و هرگز باز نشد که بخاهم محتوای سایت را رویت نمایم چه برسد به این که روی گزینه عضویت کلیک نمایم. در متن پیامک هم به عنوان پلان عدد ذکر گردیه است و کاملا گویا و شفاف است این کار را روی گوشی شاکی هم امتحان کردم .دقیقا با همان روال و قفل کردن مرورگر ..... روی گوشی اون شخص شاکی هم دقیقا همان اتفاق رخ داد و از حساب سیم کارت مبلغ 300 تومان کسر گردید . ظاهرا سایت برای ایرانسل است .plaan.ir با اقای هراتی در شرکت عدد صحبت کردم(88197311) و گفتن که برای عضویت در این سایتها لازمه که اول روی باتون عضویت کلیک شود و کد تاییدی ارسال شود.... ولی با تبانی بین ایرانسل و این سایتها صرفا با کلیک روی تبلیغ عدد و شما را بدون هیچ کلیک روی درخواست عضویت و کد تاییدی عضو سایت می کند. این افتضاح جدید از سایت عدد و ایرانسل است. بنده اصرار کردم که مقصر نیستم ولی گفتن که چرا وقتی به شما ایمیل زده شاکی شما پیگیری نکردی. من هم چون ایمیل زده بودم تونستم قانع کنم که من پی گیری کردم و فعلا برای من مشکلی درست نشده. دوستام مراقب باشید و ابتدا این موضوع را شخصا تست نمایید سپس با مکاتبه با پلیس فتا و عدد مراتب را پی گیری نمایید متاسفانه الان متوجه شدم که در بسیاری از موارد پیامک کسر از حساب ایرانسل شما اصلا ارسال نمیشه. و بدون این که متوجه بشید از حسابتون کم میشه . این دیگه شاهکاره.ظاهرا فقط 3055 پیامک میده بهتون و بقیه نمیدن
  21. 1 پسند
    انشالله که مشکلتون حل بشه
  22. 1 پسند
    سلام خدمت دوستان. خیلی متاسفم که برای علی آقا مشکلات حقوقی پیش اومده و به گفته خودشون میخوان برنامه نویسی رو کنار بذارن که امیدوارم این اتفاق نیفته. آقای حمید مجاهدنیا مسئول تبلیغات بازیک تماسی داشتن و توضیح زیر رو ارسال کردم: خیلی خوبه که خودشون و یا دیگر مسولین مرتبط هم توی تاپیک حضور پیدا کنن تا هم مساله از ابهام دربیاد و هم مشکلی که برای علی اقا بوجوداومده حل بشه.
  23. 1 پسند
    سلام دوست عزیز.چون سایت های مثل پلان و بازیک و گیمرز برای خود ایرانسل هستن و ایرانسل بدون اذن شما اطلاعات مربوطه رو به اونها میده. البته این مشکل وقتی از اینترنت ایرانسل استفاده کنید پیش میاد. وقتی از اینترنت دیگه استفاده کنید برای عضویت در این سایتها نیاز به وارد کردن شماره همراه و کد تاییده ای که پیامک میشه رو داره. ولی ایرانسل به راحتی داره مشترکهاشو دور میزنه.پیامکی از گوشی شما که ارسال نمیشه. وقتی کلیک میکنید روی سایت عضو میشید توی اون سایت و حق عضویت کم میشه از حساب ایرانسل شما. نکته تلخی که من الان فهمیدم اینه که اون پیامک کسر از حساب خیلی وقتا نمیاد ولی از حساب کم میشه . و شما خبر دار نمیشید
  24. 1 پسند
    سلام دوست عزیز کافیه یک متغیر از نوع String تعریف کنید و مقدار اولیه اون رو با متن خودتون پر کنید مانند: dim str as string="سلام" حال شما میتونید به اشاره گری که به دیتابیس دسترسی دادین از اون برای شرط استفاده کنید If Cr.getstring("name")=Str Then 'اینجا شرط مورد نظرتون رو بنویسید End If name اینجا نام فیلد هست حالا شما میتونید بگید کدوم فیلید باید باشه
  25. 1 پسند
    آقای معلی در دوره های آموزشی شون فقط کد نویسی و چیز های مهم رو آموزش دادن و در باره زیبا و قشنگ کردن برنامه حرفی نزدن مثلا چجوری باید لیست ویو رو وسط چین کنیم یا لیست های زیبا و کار بر پسند بسازیم
  26. 1 پسند
    سطح مارکت ها به شدت پایین اومده و برنامه هایی با گرافیک ها عجیب تایید میشن که همین چیزا کار رو برای توسعه دهنده سخت میکنه آقای معلی کاملاً درست میگن. شما اهمیتتو بذار روی کیفیت ظاهری و کدنویسی و تا میتونی عالی اجرا کن. چرا موفق نشی؟!
  27. 1 پسند
    moosio

    اسپلش

    پروژتون رو دیدم در رویدادی که برای تایمر نوشتن Tick رو جایگزین tick کنید دوما از کلمات فارسی در نام هیچ عکس و فایلی استفاده نکنید
  28. 1 پسند
    سلام خدمت شما. از وقتی تلگرام اومده کلا استقبال از تالارها کم شده قطعا تلگرام نمیتونه جای تالارها رو بگیره و اینجا خیلی منظم و منطقی تر میشه بحث رو جلو برد ولی صبر میخواد... ممنون از کمکتون. منم هر روز به تالار سر میزنم
  29. 1 پسند
    سلام به همه دوستان گرامی موسسه فاطر نگین ایرانیان برای واحد it خود برنامه نویس آشنا به بیسیک 4اندروید می پذیرد از علاقه مندان تقاضا می شود با شماره های زیر تماس حاصل نمایید : 09216892490 09904104955
  30. 1 پسند
    شما به مطلبی که عرض کردم توجه نکردی ببینید وقتی شما توی یه بیت مپ یه عکس رو لود میکنی قبل از اینکه بذاریش توی imageview میتونی عرض و ارتفاعش رو بدست بیاری dim bm as bitmap, Wid, Ht as Int bm.initialize(dir,filename) () Wid = bm.width Ht = bm.height همونطور که میبینید من هنوز اون رو توی imageview نذاشتم اما طول و عرضش رو دارم