خوش آمدید

مهمان گرامی به انجمن کویک لرن خوش آمدی ، برای استفاده از تمامی امکانات در انجمن عضو شوید.


پرچمداران

  1. moalla

    moalla

    مدیر سایت


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      7

    • تعداد ارسال ها

      2,875


  2. مهدی اسک دین

    مهدی اسک دین

    کاربر فعال


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      7

    • تعداد ارسال ها

      1,453


  3. ehsanzar

    ehsanzar

    عضو عادی


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      4

    • تعداد ارسال ها

      215


  4. shahrokhnazari

    shahrokhnazari

    عضو عادی


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      3

    • تعداد ارسال ها

      130



مطالب محبوب

در حال نمایش بیشترین مطالب پسند شده از زمان ۱۷/۰۱/۲۲ در همه بخش ها

  1. بر اساس اموزش زیر بدون فیلترشکن میتونید اپدیت کنید: http://android.hive.ir/
    2 پسند
  2. با این اسپلش یاد میگیرید وقتی روی برنامه کلیک شد قبل ار باز شدن برنامه یک تصویر وسط صفحه نمایش نشون داده میشه و بعد برنامه کامل باز میشه فیلم کوتاه از کار اسپلش مثال SplashDemo.zip
    2 پسند
  3. سلام. اول یه متغیر از نوع استرینگ تعریف کن. Sub Globals Private strTest As String = "QuickLearn" End Sub من یه فانکشن خیلی ساده نوشتم برای این کار(از یکی از توابع خود استرینگ استفاده کردم) که میتونی هر کاراکتری رو که بخوای باهاش بگیری داخل متن یا کلمه یا هرچی. فانکشن رو بذار توی پروژه‌: Sub getLetter( Text As String , LetterNum As Int ) As String If Text.Length >= LetterNum - 1 Then Return Text.SubString2( LetterNum - 1 , LetterNum ) Else Return -1 End If End Sub شرطی که داخل تابع هست میاد چک میکنه اگه طول استرینگ کمتر از شماره کاراکتری که میخوای بود (مثلا طول رشته ۹ هستش شما کاراکتر ۱۱ رو میخوای) بهت -1 برمیگردونه در غیر اینطوری همون کاراکتری رو که میخوای بهت میده. دوتا پارامتر هم باید مقدار دهی کنی. یکی Text که همون استرینگه مورد نظرمونه (strText). یکی هم LetterNum که شماره حرفی هستش که میخوای. مثلا اولی رو میخوای 1 رو وارد میکنی. چهارمی رو میخوای ۴ رو وارد میکنی. طرز کارش هم اینطوریه: Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Log(getLetter( strTest , 1 )) 'Q رو برمیگردونه Log(getLetter( strTest , 6 )) 'L رو برمیگردونه Log(getLetter( strTest , 12 )) ' -۱ رو برمیگردونه End Sub امیدوارم کمک کنه.
    2 پسند
  4. سلام این 40 هزار تومنی که سایت بازار جدیدا برای اشتراک سالیانه توسعه دهنده ها میگیره دیگه واقعا ظلمه! 30 درصد که از برنامه ها بر میداره، 40 تومنم داره اینجا از همه میگیره! ای کاش دوستان تحریم میکردن بازار رو ! قوانین سایت بازار هم اینقدر طولانی هستش که فکر کنم همه همین جوری تایید می کنن البته حق دارن ! اینقدر توضیح داده که هیچ کس حوصله نداره بخونه!
    1 پسند
  5. فقط گزینه مربوطه رو باید آپدیت کرد که به مشکل نخوریم... ممنون از توضیحاتتون
    1 پسند
  6. با سلام بعد از فعالسازی کتابخونه مربوطه خطای Maven artifact not found: com.google.firebase/firebase-messaging نسخه بیسیک پک آسان استاد معلی ممنون راهنمایی کنید
    1 پسند
  7. من با بازار مخالف هستم. ولی اینطوری نیست که شما برنامه بزارید گوگل پلی بیاد بالا . اگر اون دوستمون ادعا داره فروشش بیشتر شده خوب لینک برنامه کافه بازار و گوگل پلی رو با هم بزاره اینجا ما مقایسه کنیم. مساله بعدی اینکه کافه بازار داره از شرایط تحریم نهایت سو استفاده رو میبره به نفع خودش. که این موضوع با کمی توضیح از جانب کافه بازار مشخص میشه
    1 پسند
  8. ممنون از راهنمایی نمیتونید sdk آپدیت در سایت قرار بدید من با قند شکن هم نتونستم آپدیت انجام بدم
    1 پسند
  9. با سلام دوستانی که به دنبال یادگیری طراحی سایت هستند باید حتما با مفهوم Responsive (تنظیم سایت برای نمایش بر روی گوشی و تبلت )آشنا شوند . این آموزشی که به شما معرفی میکنم فارسی بوده و همراه با مثالهای عملی و سورس کد می باشد . دانلود آموزش ها
    1 پسند
  10. با کتابخونه زیر میتونید یک ویو رو بچرخونید. دوستان بیزحمت اگه استفاده کردین یه اموزش هم براش همینجا بنویسید. حالا یا متن و عکس یا سمپلتون رو اتچ کنید. StickerView2V1.0.2.zip
    1 پسند
  11. (بنام خدا) دوستان عزیز امروز میخواهیم دستورات SQL رو به شما آموزش بدیم. دستور Select : این دستور جزء ابتدایی ترین دستورات مربوط به پایگاه داده SQL می باشد که برای انتخاب و دیدن اطلاعات درخواستی از یک جدول در پایگاه و یا چندین جدول و در نهایت ادغام کردن اطلاعات و دیدن آنها در يک جدول استفاده می شود این دستور به شکل زیر به کار میرود Select نام ستون From نام جدول Select Name , Family From Students برای مشاهده کليه ستون های جدول مورد نظر از نشانگر * در قسمت نام ستون استفاده کنید همانند مثال زیر: Select * From Students نکته: Student نام جدول ما هست. دستور Where این دستور نیز جزء ابتدایی ترین و البته پرکاربرد ترین دستورات پایگاه داده SQL می باشد، که برای افزودن شرط يا شرط هايی برای محدودیت نتايج جستجو به صورت دقیق تر به کار می رود. دستور where بايد بعد از Select به کار رود ضمناً میتوان از عملگرهای AND و OR و ... استفاده نمود و توسط این عملگرها و علامت پرانتز چندين شرط را با هم ادغام نمود. یادآوری: فقط مقادير رشته ای ( متن ) بين دو علامت " " کوتیشن قرار میگیرد . اعمال بيش از يک شرط و ادغام شرط ها با عملگر AND حال توسط عملگر AND میتوانیم مثال بالا را بهینه تر کنیم و بگییم علاوه بر اینکه نام و نام خانوادگی دانشجویانی که محل سکونتشان تهران است آنهایی را نمایش بده که نمره آنها بيش از پانزده باشد عبارت like برای تعيين يک قالب خاص استفاده میگردد. مثال : نام دانشجويانی که شهر محل سکونت آنها با حرفTشروع می شود : Select Name From Students Where City like "T%" مثال : نام دانشجويانی که نام شهر محل سکونت آنها به az ختم می شود : Select Name From Student Where City Like "%az" مثال : نام دانشجويانی که شهر محل سکونت آنها دارای حروف te است : Select Name From Student Where City Like "%te%" مثال : نام دانشجويانی که شهر محل سکونت آنها 6 حرفی بوده و با حرف T شروع می شود : Select Name From Student Where City Like "T-----" علامت % به معنای هر چند کاراکتر يا حرف دلخواه در قالب ارائه شده و علامت - نمايانگر يک کاراکتر دلخواه است دستور insert از دستور insertبرای وارد کردن و ايجاد يک رکورد جديد در جدول استفاده می شود . نحوه استفاده از این دستور همانند کد زیر است Insert into نام جدول Values ( مقدار 1 ، مقدار 2 ، ... ) نام ستون های مورد نظر را به ترتيب جلوی نام جدول در يک پرانتز وارد کرده و با کاما از هم جدا می کنيم و سپس مقادير متناظر را به همان ترتيب پس از واژه Values در پرانتز وارد می کنيم نکته:چنانچه برای فيلد يا فيلدهايی مقداری در نظر گرفته نشود ، جای آنها در جدول خالی می ماند . فقط بايد به ترتيب نام ستون ها و مقادير دقت کرد دستور Update از اين دستور نیز برای تغيير اطلاعات موجود در يک فيلد و جايگزين کردن آن مقدار با يک مقدار جديد به کار می رود نحوه به کار بردن این دستور همانند زیر است Update نام جدول Set نام فيلد = مقدار جديد Where نام فيلد = مقدار قبلی با درج یک مثال این موضوع را بهتر درک میکنیم مثال:نام دانشجو احمد رضايي را به علی رضايي تغيير دهيد : Update Student Set Name =" Ali " Where Name = " Ahmad " همچنين می توان برای تعيين رکوردی که می خواهيم تغيير دهيم ، از مقدار يک فيلد ديگر به غير از فيلدی که می خواهد تغيير کنيد استفاده کنيم . در اين حالت از فيلد مذکور ، برای آدرس دهی رکورد مورد نظر استفاده می شود تغيير اطلاعات در بيش از يک فيلد در رکورد تمامی مقادير جديدی که می خواهيم تغيير دهيم ، جلوی کلمه Set به ترتيب مینویسیم و با کاما (،)از هم جدا می کنيم در نهایت به همان ترتيب فيلدها با مقادير قبلی را در جلوی دستور Where می نوسيم این دستور را میتوان به شکر زیر استفاده نمود Update نام جدول Set فيلد 1 = مقدار جديد 1 ، فيلد 2 = مقدار جديد 2 ، ... . Where فيلد 1 = مقدار قبلی 1 ، فيلد 2 = مقدار قبلی 2 ، ... . همچنين می توان فقط از يک فيلد در قسمت شرط برای آدرس دهی رکورد مورد نظر استفاده کرد . مثال : نام ، نام خانوادگی و رشته تحصيلی دانشجو به شماره دانشجويي 41252214 را به ترتيب به فرهاد، خانلری و نرم افزار تغيير دهيد : Update Student Set Name = " Mahdi " , Family = " Ehsani" , Major =" Programmer " Where StudentID = 41252214 دستور Delete : همانطور که از اسم این دستور پیداست برای حذف اطلاعات يک رکورد در جدول استفاده می شود و به صورت زیر این دستور را به کار می بریم Delete From نام جدول Where نام و مقدار يک فيلد از رکورد مورد نظر توسط یک مثال کاربرد این دستور را یاد خواهیم گرفت ( رکورد اطلاعات دانشجو به شماره دانشجويي 10724113 را حذف کنيد) Delete From Students Where StudentID = "10724113 " خدا نگهدار دوستان تا آموزش بعدی پسند یادتون نره.
    1 پسند
  12. 1- یکی دوتا فایل رو میشه گذاشت نویکت اما اینهمه فایل رو نمیشه گذاشت! باعث کندی زیاد برنامه میشه. اسم فایل رو بذارین تو دیتابیس و از پوشه assets لودش کنید ۲-برای تلفظ انلاین شما باید اون کلمه رو به ادرس خاصی از گوگل بفرستین تا تلفظ صوتی رو بگردونه. توی ایننترنت جستجو کنید: how use google voice
    1 پسند
  13. moalla

    NewDic

    بسیار هم عالی چرا بازار نذاشتین؟
    1 پسند
  14. Mahdi_Ehsani

    NewDic

    دومین برنامه من که با بیسیک فور اندروید ساختم و امیدوارم که دانلود بالا داشته باشه.... لینک دانلود: http://myket.ir/app/com.newdic.mahdi.ehsani.gfa/
    1 پسند
  15. فیلم کوتاه از TabStripViewPager برای آشنایی با این ویو دانلود برای استفاده از این کتابخونه باید بیسیک فور اندرویدتون نسخه 5.80 به بالا باشه . فایل کتابخونه TabStripViewPager رو در پوشه کتابخونه بیسیک فور اندروید بریزید برای اضافه کردن TabStrip باید در محیط دیزاینر اد ویو بعدش کاستیوم ویو بعد TabStrip رو انتخابش کنید مطابق شکل بعد کامل بکشید چهار طرف کامل بشه در قسمت common properties Horizontal Anchor رو روی BOTH قرار بدید برای چپ و راست صفحه نمایش و Vertical Anchor رو روی BOTH قرار بدید برای بالا و پایین صفحه نمایش توی آموزش هایی اویله استاد معلا توضیح دادن برای لنگر انداختن افقی و عمودی ویو ها برای هر صفحه ما باید یک layout ایجاد کنیم برای هر کدوم باید از انکر ها استفاده کنیم بعد این کد رو توی اکتیویتی کریت ایجاد میکنیم Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Main") TabStrip1.LoadLayout("Page1", "PAGE 1") TabStrip1.LoadLayout("Page2", "THIS IS PAGE 2") TabStrip1.LoadLayout("Page3", "AND PAGE 3") End Sub در قسمت Projecet و manifest editor این کد رو باید وارد کنیم '********* TabStrip *********************** CreateResource(drawable, background_tab.xml, <selector xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android" android:exitFadeDuration="@android:integer/config_shortAnimTime"> <item android:state_pressed="true" android:drawable="@color/background_tab_pressed" /> <item android:state_focused="true" android:drawable="@color/background_tab_pressed"/> <item android:drawable="@android:color/transparent"/> </selector>) CreateResource(values, colors.xml, <resources> <color name="background_tab_pressed">#6633B5E5</color> </resources>) '****************************************** اگه از بیسیک فور اندروید ۶ به بالا استفاده میکنید باید حتما این خط رو به برنامه اضافه کنید #AdditionalJar: com.android.support:support-v4 اگر هنگام کامپایل با این خطا مواجعه شدید این فایل رو به آدرس زیر بریزید android_support_v4.jar C:\Program Files (x86)\Anywhere Software\Basic4android\Libraries برای درک بیشتر از مثال کتابخونه استفاده کنید مثال TabStripExample.zip کتابخانه TabStripViewPager_library.zip
    1 پسند
  16. سلام شما نمیتونید روی لیست ویو معمولی تعیین کنید که اگر روی آیکنش کلیک شد اتفاقی بیفته. باید از آلتیمت لیست ویو یا موارد این چنینی که میشه لیست ویو اختصاصی بسازید استفاده کنید. سرچ کنییید.
    1 پسند
  17. کد اضافی نمیخواد. یه تابع خود التیمیت داشت که الان یادم نیست دقیق اسمش رو. توی لیست توابع التیمیت بگردین پیداش میکنید. فکر کنم shading یا همچین چیزی توی اسمش بود.
    1 پسند
  18. بلاخره برنامه بدون خطا بارگذاری شد مشکل اصلی هم باید با کلید دیباگ پیش فرض نباید برنامه را کامپایل کنیم باید کلید جدیدی بسازیم و این کلید را ازش محافظت کنیم برای اپدیتهای بعدی برنامه هامون چون اگه کلیدی که ساختیم حذف بشه یا رمزش را فراموش کنیم دیگه نمیتوانیم برنامه را اپدیت کنیم جدیدا هم بازار این گزینه را فعال کرده دوستان ... کلید را هم از منوی tools+ private sing key باید درست و ذخیره بکنید و برای اپدیتهای بعدی از همین کلید استفاده کنید سعی کنید رمز این کلید را فراموش نکنید و یا این کلید را حذف نکنید ممنونم بابت پاسخگویی دوستان عزیزم آقای معلا از شما هم ممنونم بابت راهنمایی که کردید چون برای برنامه های قبلیم کلید درست کرده بودم و متاسفانه حذف شده بود به همین خاطر توی اپدیت برنامه ها با همین مشکل برخورد کردم ولی خدا رو شکر به این موضوع پی بردم با کمک استاد معلا عزیز....
    1 پسند
  19. بسم الله الرحمن الرحیم سلام BrodcastReceiver اصلا چیه؟ چرا به جای BrodcastReceiver خود بیسیک از PNBrodcastReceiver استفاده کنیم؟ با برادکست رسیور چه کارایی میشه انجام داد؟ آیا فقط میشه به رویدادهای مختلف موبایل گوش داد یا میشه اطلاعاتی هم ازشون گرفت؟ چه رویداد هایی داریم تو اندروید؟ از کجا پیداشون کنیم؟ همه ی اینها و آموزش استفاده از PNBrodcastReceiver در فیلم آموزشی 5دقیقه ای با حجم 9مگ توضیح داده شده. کنار این فیلم دو سورس قرار گرفته که با استفاده از یکیش میتونیم به روشن یا خاموش شدن صفحه نمایش گوش بدیم ، وقتی صفحه روشن شد در لاگ چاپ میشه صفحه روشن شد و وقتی خاموش شد هم بالعکس... و در سورس دوم اطلاعات باتری گرفته شده ، مثلا زمانی که به شارژر متصل یا قطع شد Toast داده میشه و یا میشه فهمید که شارژر USB هست یا با پریز برق. و همچنین درصد شارژ گوشی بعد از کم شدن شارژ نمایش داده میشه با Toast... *برادکست رسیور تنها برای اینکار نیست بلکه میتونید به رویدادهای دیگه مثل وصل یا قطع شدن هدست ، زنگ خوردن گوشی و....... گوش بدید و کاری رو انجام بدید* نمونه سورس ها به این دلیل کنار فیلم قرار داده شدن که فیلم رو حتما دانلود کنید چون احتمالا چیزای خوبی یاد میگیرید و مطمئنا ازدیدن فیلم خسته نمیشید. دانلود کتابخانه PNBrodcastReceiver دانلود فیلم آموزشی و دو سورس امیدوارم خوشتون بیاد و راضی باشید ، اگه سوالی پیش اومد بپرسید.
    1 پسند
  20. به نام خدا بچه ها واستون مجموعه تصاویر پس زمینه ساده و گرافیکی رو قرار دادم که برای پس زمینه ی برنامتون استفاده کنید . هزینش فقط لایک کردن (تشکر از این پست ) هست. اینم لینک دانلود: http://s4.picofile.com/file/8167700276/_ED_Pics_Code_5_14_Cool_Backgrounds_Wallpapers_www_EramDownload_com_.rar.html
    1 پسند
  21. یک سوال فوری چجوری باید دسترسی های برنامه رو حذف کنم
    1 پسند
  22. Mediaplayer1.Stop Mediaplayer1.Load(File.DirAssets,Main.mp&"mahdvi.mp3") Mediaplayer1.play
    1 پسند
  23. من 50 تا دکمه گذاشتم که هر کدوم رو میزنیم یک صدایی پخش میشه ولی من باید چیکار کنم که وقتی روی یکی میزنیم قبلی قطع بشه و آهنگ مورد نظر پخش بشه
    1 پسند
  24. آقا حالا که شما دارید اگر زحمت نیست هر وقت رسیدید کدهایش را کپی کنید داخل برنامه تان شما که دیگه سیک بار را هم با لیبل ها اضافه کردید. البته هر جور شما صلاح می دانید
    1 پسند
  25. سلام بله یه پروژه ازش دارم میخواد همون بذاریم اینجا که دیگه من دوباره نسازم قسمت سیک بار از رو اون بردارید
    1 پسند
  26. آقا مهدی شما سیک بار را بلدید؟ من هم خودم بلد نیستم اما پروژه اش را دارم براتون بفرستم؟ آقا در ضمن می گم بلدید قصد توهین ندارم به خدا
    1 پسند
  27. قسمت 6 1- یه ایف برای دکمه های نکس و بک گذاشتم که اگر به صوت اخر یا اول رسیدن برن و از اول کار را اجرا کنند 2-دو تا تصویر معرفی و فعال سازی کردم برای دکمه پلی بعد تو همون ایفی که قبلا برای دو حالته شدن صوت گذاشته بودم هر بار یکی را نسبت دادم به دکمه پلی 3-یه سیک بار تو لایور اضافه کردم 4-دو تا لیبل تو لایور اضافه کردم برای نمایش زمان کل صوت و زمان که اجرا شده دوستان ما دو تا مقدار از متغییر پلیر خود می تونیم بگیرم یکی زمان اجرا شده و یکی زمان کل صوت که البته فکر کنم به ثانیه باشه و از رو این دو تا مقدار باید نوار وضعیت و چیزای دیگه را کد نویسی کنیم روش کار به این صورته که ما یه تامیر میذاریم که هر یه ثانیه یه بار این دو مقدار را چک کنه و اون را ارسال کنه به سیک بار در مورد ظاهر سیک بار باید بگم حالت پیش فرض برنامه به صورت یک خط باریک ابی برای اندروید4 و یه خط ضخیم زرد برای اندروید 2 است یعنی تو گوش هایی با اندروید 2 زرد دیده میشه و تو 4 ابی مدل های دیگه را هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم احتمالا باید با کد نویسی درست کنیم که فعلا بلد نیستم همچین اگر بخوایم بعد از پایان صوت به طور خود کار بره صوت بعد باید چک کنیم هر موقع این دو مقدار یکی شد بره صوت بعدی را اجرا کند تو قسمت بعد کد های این موارد را قرار میدیم mahdvi_mp3-6.zip
    1 پسند
  28. سلام من لیست ویو را تمام صحفه کردم شما اول اون را کوچیک کنید بعد پنل خودتون جای مناسب بذارید
    1 پسند
  29. سلام آقا مهدی من مشکلم را بهتون گفتم و اما کمک ، شما که خودت ماشاالله استاد هستید و ما داریم ازتون یاد می گیریم به هر حال اگه کمکی از دست ما ساخته است شما بگویید آخه ما که چیز بلد نیستیم
    1 پسند
  30. سلام یه سوال اقا مهدی:نمیشه که بالای لیست ویو یه panel بذاریم.من هرچی امتحان میکنم نمیاد.
    1 پسند
  31. 1 پسند
  32. 1 پسند
  33. آقا مهدی کارتون خیلی جالبه کارهاتون قشنگه، مخصوصا اینکه تو کارهای گرافیک هم وارد هستین اگه دوستان تمایل داشتن برای طرح گرافیک صفحشون یه تاپیک باز کنن و نظر بقیه رو بخوان
    1 پسند
  34. سلام قسمت پنجم 1-طبق اموزش ها یه متغییر برای پخش صوت تعریف کردم و کد های پخش صوت را اضافه کردم از متغیری که از صحفه قبل گرفته بودم اسم صوت را ساختم و گفتم اون پلی بشه 2-تو لایور این صحفه سه تا دکمه برای کنترل صوت ها قرار دادم 3-یه تابع تعریف کردم و دستوراتی که برای لود عکس و تیتیر و صوت را اول کار داده بودم را توش گذاشتم(sub pl) 4- برای دکمه نکس یه یک به متغیرم اضافه کردم و تابعی که ساخته بودم را فرخوانی کردم 5- برای دکمه بک یه یک از متغییرم کم کردم و تابع را فراخوانی کردم 6- برای دکمه پلی برای اینکه دو حالته بشود یه ایف گذاشتم که اگر پلی بود اون را پاس کن اگر نبود پلی کن اگر سوالی بود بفرمایید تو قسمت بعد میگم چطور تصویر دکمه پلی هم دو حالته کنیم همچین نوار وضعیت زمان کل صوت زمان اجرا شده و... mahdvi_mp3-5.zip
    1 پسند
  35. لطفا قسمت 5 رو هم بزارید من منتظرم که شما بخش پلی و پاس رو هم بزارید
    1 پسند
  36. سلام کدی نذاشتم تو سیستم من که عادی عوض میشه قسمت چهارم 30 تا فایل صوتی را اینجوری اسم گذاری کردم 1mahdvi.mp3 تا 30mahdvi.mp3 2-تصاویر هم اینجوری اسم گذاری کردم 1mahdvi.png تا 30mahdvi.png 3-یه متغییری عددی تو صحفه اول تعریف کردم (تو قسمت Process_Globals تا همه برنامه بهش دسترسی داشته باشند) 4- مقدار عددی که از لیست ویو می گرفتم را تو این متغییر ذخیره کردم مثلا کاربر رو خونه شما 14 زد عدد 14 میره تو این متغییر 5- به صحفه بعد رفتم و کد لود شدن تصویر و تیتیر را با توجه به متغییری که از صحفه ثبل داشتم را اضافه کردم الان تا اینجا شما رو هر کدوم از صوت های لیست ویو بزنید میره صحفه بعد اسمش و تصویر لود میشه فقط تصاویر و صوت ها را خودتون به برنامه اضافه کنید mahdvi_mp3-4.zip
    1 پسند